Vizitatori: 0
On-line: 0
Cereri: 3.277.700
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Activitati COMPANII


(Recomandari) Pentru CORPORATE / FIRME: Program / Ateliere / Activitati
FILM de prezentare [7:00min]  http://youtu.be/W1lA-YwUPt8 

Grupurile (Companiile) pot include intr-un pachet mai complex si din activitatile prezentate in sectiunea Activitati Scolare (o parte dintre ele fiind adaptate pentru adulti - cum este specificat in ultima coloana Corp.).Concept propus: O iesire in Zona Snagov (miscare/activitati in aer, la soare, cu momente si amintiri inedite, cu multe oportunitati de pozat-filmat) cu durata de 4-6-8-10 ore, cu un program modular, format din activitati cu durate de 15-30-60-90-120 minute (la alegere).

Ofertele personalizatepentru fiecare organizatie depind de: data, activitati + durata acestora, nr. de participanti, etc. (Asadar nu utilizati preturile de lista din prezentul site - cereti oferta dedicata).

1a. Varsta: 18-90 ani (pot fi atenti = rezista 4-6 ore in aerul puternic oxigenat de la Snagov).
1b. Grupuri: preferabil organizate in (sub-grupuri) de minim 8 - maxim 15 persoane, pentru ca transportul local (vaporas, trenulet de vacanta), lucrul la ateliere, activitatile interactive - necesita si un coordonator/mester si astfel se pot gestiona si implica cel mai bine participantii. Avem dispozitive GPS (trakere) si monitorizam/gestionam (in timp real) pana la 8 sub-grupuri (in paralel).

2. Circuite (Explorare a zonei Snagov): cu Vaporasul (pe lac - 15p), cu TiTicarul (rutier - 18p), cu bicicletele (3 circuite de complexitati/durate/efort - diferite: 30min / 60min / 120min), cu caiacele, pe jos (in padure), etc.

3. Activitati: trebuie sa faca minim 1-2 reprize (activitati: 15-30min) cu miscare in aer/natura, pentru a obosi "frumos". Putem asigura pana la 25 de activitati "standard" (din care circa 8 sunt cele mai apreciate de participanti) - dar pentru dvs. putem ajusta/crea noi activitati si rezulta alte programe.

4. Masa: Preferabil sa fie servita in zona (recomandam sa fie servita in natura  (aer liber - picnic), sau macar in aer liber (bufet la sediul Fundatiei Snagov). O puteti si aduce dvs. (cu autocarul - via firma de catering).

5. Locatie: Optional => Interesul dvs. ar trebui sa fie sa stati cat mai mult in natura / aer liber:
2a) sediul Fundatiei Snagov: 1400mp, cu multa iarba/umbra (max 25 persoane - sub un nuc masiv), cort pentru 40 persoane (60 copii)
2b) o poiana in Codrii Vlasiei (picnic + baza de activitati) [ajungem acolo pe jos sau cu TiTiCarul]
2c) vila/locatie 3 sau 5 stele (cu sala de conferinte, etc) [eventual pe marginea lacului]

6. Transportul pana in Snagov: ideal este sa il asigurati dvs. (la cerere, va putem face si noi propuneri)

Snagov Tur si partenerii sai locali au o experienta de peste 7 ani (peste 100 de evenimente / grupuri) acumulata cu grupuri extrem de diverse (VIP-uri si oficialitati - corporate - MICE - gradinite/scoli - ONG-uri - activitati CSR - voluntariat), realizate de asemenea cu bugete in intreaga gama.


Value Proposition: Experimentati destinatia Snagov, pentru o iesire de o zi (6-8-10 ore) in care sa vedeti + faceti o suita de lucruri noi / diferite. Buget mic (fara cazare), cu activitati la alegere si derulate in paralel.DurataActivitati / Program (general)
1 oraDeplasarea pana la Snagov (ex: sediul Fundatiei Snagov - unde se poate stabili "baza" locala de activitati).
15minOrganizarea in sub-grupuri (8-15 persoane) si pornirea catre destinatiile (traseele) / activitatile alocate.
2-6oreminim 2 - maxim 6 activitati/ateliere - diferite (participantii pot trece pe la fiecare)
1 oramasa (+stat la umbra/soare/rogojina de papura/etc) * Ideal: picnic in padure sau sub nuc pe rogojini
1 oraintoarcerea in Bucuresti
1-4 ore[optional] (timp liber in zona: participantii pot desfasura diferite alte activitati: biciclete, plimbari prin paduri, pescuit, etc - unele contra cost). Vizionarea celor 5 colectii locale, etc.
REFERINTE Generice - comune: Portofoliu Recomandari (in lucru...)
REFERINTE Specifice (+impresii) (in lucru...)Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne comunicati detalii legate de: tipurile de activitati preferate, marimea grupului, media de varsta a participantilor, scopul iesirii, perioada/data de interes, conditia fizica a participantilor si nivelul conditiilor dorite. 

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505). 


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl