Vizitatori: 0
On-line: 0
Cereri: 3.277.681
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Agrement-Relaxare-Aventura


Activitati de AGREMENT, relaxare si aventura 
FILM de prezentare [7:00min]: http://youtu.be/W1lA-YwUPt8 (la minutul 2:28).  


Printre activitatile outdoor pe care le derulam cu succes (si pentru care dispunem atat de baza logistica proprie cat si personal specializat), se numara: plimbari si circuite eco-turistice la Snagov (in padure si pe lac) cu VAPORASUL, CAIACELE, BICICLETELE, TitiCarul (cu vizitare atractii locale). Dar si alte activitati outdoor precum: scuba-dive, pescuit, tir cu arcul, paintball, catarari printre copaci, trasure hunt, etc. 

A se vedea si sectiunile de: TeambuildingBoot CampTrasee in alte zoneExplorare-Supravietuire si Agrement-Aventura

Acestea se completeaza si cu ateliere mestesugaresti (creatie): impletituri din nuiele si panusi din porumb, olarit si figurine, tesut-cusut, pescuit; dar si alte ateliere creative - la cerere: incondeiat oua, realizare colaje si obiecte din produse reciclabile, etc.. 


Fotografii de la actiuni:Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne comunicati detalii legate de: tipurile de activitati preferate, marimea grupului, media de varsta a participantilor, scopul iesirii, perioada/data de interes, conditia fizica a participantilor si nivelul conditiilor dorite. 

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505).


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl