Vizitatori: 0
On-line: 0
Cereri: 3.277.690
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Circuit cu BICICLETELE


Circuit cu BICICLETA in zona Snagov (organizat)
FILM de prezentare [3:43 min]: http://www.youtube.com/watch?v=T47b-s_e_KU  

Grupurile (Companiile) pot include circuitul cu bicicletele intr-un pachet mai complex - vezi oferta / FILM [7:00min]  http://youtu.be/W1lA-YwUPt8Prezentare: Traseele alese sunt de categoria usora-moderata (prin zone de padure si sat) si va ofera posibilitatea/ oportunitatea de a descoperi farmecul natural al zonei intr-un mod activ.
Echipament recomandat: rucsac, pelerina ploaie, 1-2 bluze/tricouri de schimb.

Imagini din circuite:


Durata: circa 2 ore.

Tarif:
Pentru individual: 60 lei / persoana (la grupuri mici de 4-8 persoane) * Se deruleaza in fiecare weekend (in sezon), la cerere, cu plecare de la sediul SNAGOV Tur, la orele 10:00 si 18:00 (sau o alta ora stabilita de comun acord).
Pentru grupuri / evenimente: 145 euro / pachet standard cu 8 biciclete, maxim 4 ore, insotitor si asigurare trasport biciclete in locatia unde se deruleaza evenimentul. Pentru suplimentari 18 euro / persoana

Preturile includ:

- inchiriere bicicleta MTB + casca protectie.
- ghidaj si asistenta / insotitor 

Mod de participare:
- (pentru individual) Pe baza platii integrale (in avans) in contul agentiei - pe care va recomandam sa o faceti numai dupa ce ati verificat existenta locurilor disponibile si grupurilor formate (ati primit prin tel/email/SMS o confirmare explicita). Trebuie sa ne comunicati realizarea platii (preferabil copia OP). Agentia va va trimite pe email copia biletului cu care va veti prezenta la sediul agentiei (are un numar unic).
- (pentru evenimente) platile se realizeaza integral (in avans) in contul agentiei - dupa stabilirea detaliilor si semnarea formalitatilor necesare.
- (pentru individual) Bilete puteti achizitiona cu numerar si de la sediul agentiei din Snagov sat sau din Bucuresti din locuri recomandate de Agentie.
-
Toti participantii vor respecta instructiunile insotitorilor si regulamentele in vigoare.Rezerva
 


Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505).


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl