Vizitatori: 0
On-line: 0
Cereri: 3.277.699
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Eco-Civica


In categoria ECO-CIVICA sunt incluse activitati de invatare si protectie a mediului inconjurator, corelat cunevoile de protectie si refacere a celor 2 Arii Naturale Protejate existente la Snagov: de Padure si Lac.
Toate activitatile cuprind o dimensiune de invatare si una de practica, astfel incat la finalul lor grupurile vor putea spune ca au facut ceva concret pentru natura.
Durata si complexitatea activitatilor difera in functie de varsta si cunostintele grupurilor carora li se adreseaza.

Cod Activitate Durata Gradi I-IV V-VIII Lic. Corp.
E01 ECOLOGIZARE: Colectare deseuri si/sau plantare copaci * Grupurile vor fi insotite de ghid local din partea ANPLS (Aria Naturala Protejata Lacul Snagov) 1-3 ore  da da da da
E34 CUIBURI DE PASARI: Confectionare cuiburi pentru pasari din nuiele impletite, paie si pamant. Cuiburile vor fi plasate de Custodele Ariei Naturale Protejate in zone de padure si margine de lac, in scopul refacerii zonelor de cuibarit. 2 ore da da da da
E35 CUIBURI DE PASARI: Confectionare si decorare cuiburi pentru pasari - din lemn. Cuiburile vor fi plasate de Custodele Ariei Naturale Protejate in zone de padure si margine de lac, in scopul refacerii zonelor de cuibarit. 2 ore da da da
E36 GRADINI DIN PET: Confectionarea de spatii verzi si utile din reciclarea PETurilor. La final, fiecare va avea propriul ghiveci cu plante aromatice bun de tinut in bucatarie sau pe balcon. Si va lasa cel putin un PET mai putin la groapa de gunoi... * Optional, se poate completa cu un atelier de creativitate, pentru realizarea unor ghivece in ton cu designul casei dvs :)  2 ore da da da daActivitatile ECO-CIVICA pot fi completate cu activitati din categoriile: BIODIVERSITATE , CREATIVITATE, EXPLORARE SI SUPRAVIETUIRE, AGREMENT SI AVENTURA sau CULTURALE.


Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne comunicati detalii legate de: codurile activitatilor preferate, marimea grupului, media de varsta a participantilor, scopul iesirii, perioada/data de interes, conditia fizica a participantilor si nivelul conditiilor dorite. 


Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505). 


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl