Vizitatori: 0
On-line: 0
Cereri: 3.277.673
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Tur la MANASTIRI si Biserici


Turul Manestirilor si bisericilor din Zona Snagov

Prezentare zona:
Caldarusani_01.jpg
Zona Snagov - podoaba verde a Bucurestiului (asa cum Budapesta are lacul Balaton iar Parisul Bois de Boulogne). O larga baza de repere, vestigii si intamplari istorice, culturale, sociale si mondene (potential de valorificat cu asistenta EU).

 

Prezentare circuit:
O calatorie cu autocarul in imprejurimile Bucurestiului, insotita de comentariile ghidului, avand ca obiective majore 3 vechi manastiri foarte diferite: una cu maici, a doua izolata pe o insula (un staret), a treia cu calugari afate la mai putin de 40 km de Bucuresti, in locuri foarte pitoresti si strategice (pe malurile unor lacuri si insule, cu ManastireaSnagov_01.jpgpaduri in apropiere - care in trecut au fost alese de catre ctitori cu mare grija: izolate, bine aparate si cu resursele locale care sa le poata asigura mare autonomie).
Aici, la diferite ore ale zilei se tin slujbe si se deruleaza activitatile de rutina ale cultului ortodox. Pot fi vizitate 2 muzee cu numeroase obiecte bisericesti vechi, cu relevanta istorica si etnografica.

 

De-a lungul traseului veti avea o mare diversitate de imagini; veti strabate  sate si localitati in curs de schimbare, diferite tipuri de drumuri, variate peisaje, schimbarile comuniste asupra traditiei si satului romanesc.

 

A_01=Manastirea_Tiganesti=050619=07-m_1.jpgOptional (+2,5 ore) mai pot fi incluse 3 biserici in circuit din zona Snagov, si anume: Biserica din Ciofliceni, Biserica din Ghermanesti, Biserica din Snagov-Sat. Fiecare din aceste lacase de cult are o arhitectura si o istorie deosebita si au fost constrite in perioade culturale distincte, incepand din Evul Mediu si incheiind cu epoca brancoveneasca.

 

 

Durata: 7 ore (incepere de la ora: 09:00, optional 11:00, 13:00)

Pret: 330 lei / persoana si include:
- ghid pe toata durata circuitului
- transport cu autocarul Bucuresti-Tiganesti-Snagov-Caldarusani-Bucuresti (circa 2.5 ore)
- taxe de intrare la cele 3 manastiri
- transportul pe apa la Manastirea Vlad Tepes cu vaporasul (circa 2 x 20 min)
- refreshment si pranz (la restaurant sau pe vaporas)

Grup: minim 30 persoane - maxim 45 (autocare de 24 si 45 locuri) * Telefonati - pentru grupuri mai mici.Inscrierile se vor face cu minim 2 saptamani inainte.

Plata se va face integral in avans numai dupa confirmarea explicita de la agentie.
 


Rezerva

 


Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Andreea Zoica (0730 097 505). 


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl